Echipa

Echipa CG&GC este una tânără, dedicată și bine pregătită, astfel încât să putem oferi soluții diferitelor provocări ce apar. Ne caracterizează promptitudinea, calitatea, inovația, mobilitatea și profesionalismul de care dăm dovadă în oferirea și implementarea soluțiilor personalizate.

Compania

CG&GC HiTech Solutions este o companie românească de IT, formată dintr-o echipă tânără de specialiști. Compania are o experiență de 14 ani pe piața locală, luând naștere în 2005 ca filiala a CG&GC Intelligent Technology, transformându-se în 2010 într-o companie independentă.

CG&GC HiTech Solutions deține un portofoliu complet de soluții integrate IT&C – hardware și software – și o gamă largă de servicii: consultanță IT, service autorizat și mentenanță echipamente IT&C, externalizare servicii IT, managed print services, infrastructură comunicații și securitate, audit IT&C și securitatea informației.

Misiune și viziune

Ne dorim să fim partenerul tău preferat de afaceri, punându-ţi la dispoziţie soluţiile, produsele şi serviciile de calitate pe care le oferim. Bazându-ne pe principiul “Work smarter, not harder!”, ne dorim ca munca ta şi a angajaţilor tăi să se simplifice, economisind timp şi resurse.
Soluţiile IT&C pe care le dezvoltăm şi le implementăm maximizează eficienţa în afaceri.
Valorile noastre sunt integritatea personală la toate nivelurile, punctualitatea, exactitatea și responsabilitatea angajamentului luat.
Punem preţ pe calitate şi competenţă, si ne dedicam acestor aspecte.

Certificări

CG&GC HITECH SOLUTIONS deține în prezent următoarele certificări ISO:
Managementul Calității în conformitate cu standardul BS EN ISO 9001:2008 din anul 2010
Managementul Mediului BS EN ISO 14001:2004 din anul 2015
Managementul Securității și Sănătății Ocupaționale BS EN OHSAS 18001:2007 din 2015
Management al Securității Informaționale BS EN ISO 27001:2005 din 2015

Parteneri


Webmail | Copyright © . All rights reserved CG&GC HiTech Solutions.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO