Despre - CG&GC HiTech Solutions Oradea Skip to content

Despre noi

misiune

Misiunea

Ne dorim să fim partenerul tău preferat de afaceri, punându-ţi la dispoziţie soluţiile, produsele şi serviciile de calitate pe care le oferim.

viziune cg gc

Viziunea

Bazându-ne pe principiul “Work smarter, not harder!”, ne dorim ca munca ta şi a angajaţilor tăi să se simplifice, economisind timp şi resurse.​

valori

Valorile

Valorile noastre sunt integritatea personală la toate nivelurile, punctualitatea, exactitatea și responsabilitatea angajamentului luat. Punem preţ pe calitate şi competenţă, si ne dedicăm acestor aspecte.

Echipa

Echipa este una tânără, dedicată și bine pregătită, astfel încât să poată oferi soluții diferitelor provocări ce apar. Ne caracterizează promptitudinea, calitatea, inovația, mobilitatea și profesionalismul de care dăm dovadă în oferirea și implementarea soluțiilor personalizate.
0 +
Peste 17 ani de expertiză
0 +
Peste 300 de clienți satisfăcuți
0 +
Peste 30 de parteneri tehnologici

Compania

CG&GC HiTech Solutions este o companie românească de IT, formată dintr-o echipă tânără de specialiști. Compania are o experiență de 17 ani pe piața locală, luând naștere în 2005 ca filială a CG&GC Intelligent Technology, transformându-se în 2010 într-o companie independentă.

CG&GC HiTech Solutions deține un portofoliu complet de soluții integrate IT&C – hardware și software – și o gamă largă de servicii: consultanță IT, service autorizat și mentenanță echipamente IT&C, externalizare servicii IT, managed print services, infrastructură comunicații și securitate, audit IT&C și securitatea informației.

Certificări

CG&GC HITECH SOLUTIONS deține în prezent următoarele certificări ISO:

cg-hitech.ro__919_ISO-9001
cg-hitech.ro__141_ISO-14001
cg-hitech.ro__373_ISO-18001
cg-hitech.ro__38_ISO-27001

Parteneri

Certificari

CG&GC HITECH SOLUTIONS deține în prezent următoarele certificări ISO:

Parteneri