Consultanță IT&C – CG&GC HiTech Solutions Oradea Skip to content

Consultanță IT&C

Oferim suport informațional de specialitate clienților noștri.

Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a identifica nevoile de business

O imagine corectă și clară
asupra infrastructurii IT&C existente

Oferim suport informațional de specialitate clientilor nostri. Serviciile de consultanță IT contribuie semnificativ la obținerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate soluții de exploatare a infrastructurii IT și valorificarea noilor tehnologii.

Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a identifica nevoile de business ale organizațiilor din care fac parte. Reușim astfel să avem o imagine corectă și clară asupra infrastructurii IT&C existente, previzionăm problemele ce pot apărea în viitor, și putem oferi ulterior soluții specifice pentru rezolvarea problemelor, optimizarea și consolidarea infrastructurii IT. 

Ariile de competență:

· Soluții și servicii cloud-based
· Protecția echipamentelor și rețelelor IT
· Infrastructură comunicații – rețele date-voce
· Sisteme de securitate – supraveghere video,
avertizare efracție, avertizare incendiu și control acces

Etapele Consultanței

Evaluare și Siguranță

 • Evaluare

  Consultanții CG&GC HiTech Solutions vor evalua obiectiv infrastructura IT a companiei dumneavoastră, reușind astfel să vă recomande soluții optime, astfel încât infrastructura IT să funcționeze în concordanță deplină cu strategiile și obiectivele companiei dvs.

 • Implicare

  Ne implicăm în obținerea unor rezultate bune, corecte din punct de vedere financiar, dorite de la demararea unui proiect și până la finalul acestuia! Ne angajăm să fim alături de dumneavoastră și să asigurăm astfel o garanție a functionalității proiectului și dupa finalizarea lui,  asigurând un permanent suport în menținerea funcționalității acestuia.

 • Recomandare

  Vă asigurăm consultanță pentru dimensionarea corectă a sistemului informatic necesar organizației dumneavoastre, de aceea vă recomandăm echipamentele, licențele și serviciile potrivite.

 • Reducerea Costurilor

  Nu în ultimul rând dorim să vă ușurăm povara financiară pe care o presupune implementarea unui nou sistem informatic integrat IT&C, care prin adăugarea costurilor de hard-comunicații-licente soft și servicii la un maxim de nivel tehnologic, gândit pentru 3-5 ani de exploatare, poate deveni scump!

 • Soluții Financiare

  Pentru ca aceste costuri să fie suportate în timp, dar beneficiind totodată de maxim de performanță tehnologică încă de la început, vă punem la dispoziție soluții de finanțare directe sau prin partenerii noștri.

Cauți soluția potrivită afacerii tale?

Contactează-ne

CG HiTech Harta-01