• Consultanță IT&C

    Oferim suport informațional de specialitate clientilor nostri. Serviciile de consultanța IT contribuie semnificativ la obținerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate soluții de exploatare a infrastructurii IT și valorificarea noilor tehnologii.

    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a identifica nevoile de business ale organizațiilor din care fac parte. Reușim astfel să avem o imagine corectă și clară asupra infrastructurii IT&C existente, previzionăm problemele ce pot apărea în viitor, și putem oferi ulterior soluții specifice pentru rezolvarea problemelor, optimizarea și consolidarea infrastructurii IT.

Etape

Analiză

Evaluam infrastructura actuala reusind astfel sa identificam problemele actuale, dar si cele ce pot aparea in viitorul apropiat.

Proiectare

In functie de informatiile obtinute in urma analizei efectuate, propunem solutii, si proiectam arhitectura sistemelor menite sa optimizeze si sa eficientizeze activitatea companiei dumneavoastra.

Implementare

Odata ce proiectul a fost acceptat, definim metodele specifice de implementare a acestuia, tinand cont de disponibilitatea si resursele clientului. Prin personalul tehnic specializat, si prin experienta dobandita din numeroasele implementari anterioare, oferim clientilor nostri siguranta ca proiectul va fi implementat eficient, in termenele si cu resursele stabilite.

Asistenta tehnica post implementare

Oferim clientilor nostri servicii de asistenta tehnica cu SLA stabilit in functie de nevoile fiecaruia, avand disponibilitate 24/7 si termene de interventie foarte mici.

Ariile de competență


Licentiere Software
Echipamente IT
Sisteme de imprimare-copiere-scanare
Securitatea informatiei
Procesare si stocare date
Solutii si servicii cloud-based
Protectia echipamentelor si retelelor IT
Infrastructura comunicatii – retele date-voce
Sisteme de securitate – supraveghere video, avertizare efractie, avertizare incendiu si control acces
Consultantii CG&GC HiTech Solutions vor evalua obiectiv infrastructura IT a companiei dumneavoastra, reusind astfel să va recomande soluții optime, astfel încât infrastructura IT să funcționeze în concordanță deplină cu strategiile și obiectivele companiei dvs.
Ne implicam în obținerea unor rezultate bune, corecte din punct de vedere financiar, dorite de la demararea unui proiect șii până la finalul acestuia! Ne angajăm să fim alături de dumneavoastră și să asigurăm astfel o garanție a functionalității lui și dupa finalizarea lui, asigurând un permanent suport în menținerea funcționalității acestuia.
Vă asigurăm consultanță pentru dimensionarea corectă a sistemului informatic necesar organizației dumneavoastră, vă recomandăm echipamentele, licențele și serviciile potrivite.
Nu în ultimul rând dorim să vă ușurăm povara financiara pe care o presupune implementarea unui nou sistem informatic integrat IT&C, care prin adaugarea costurilor de hard-comunicații-licente soft și servicii la un maxim de nivel tehnologic, gândit pentru 3-5 ani de exploatare, poate deveni scump!
Pentru ca aceste costuri să fie suportate în timp, dar beneficiind totodata de maxim de performanță tehnologică inca de la început, va punem la dispozitie soluții de finanțare direct sau prin partenerii nostri.

Webmail | Copyright © . All rights reserved CG&GC HiTech Solutions.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO