• Consultanță IT&C

    Oferim suport informațional de specialitate clienților noștri. Serviciile de consultanță IT contribuie semnificativ la obținerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate soluții de exploatare a infrastructurii IT și valorificarea noilor tehnologii.

    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a identifica nevoile de business ale organizațiilor din care fac parte. Reușim astfel să avem o imagine corectă și clară asupra infrastructurii IT&C existente, previzionăm problemele ce pot apărea în viitor, și putem oferi ulterior soluții specifice pentru rezolvarea problemelor, optimizarea și consolidarea infrastructurii IT.

Etape

Analiză

Evaluăm infrastructura actuală reușind astfel să identificăm problemele actuale, dar și cele ce pot apărea în viitorul apropiat.

Proiectare

In funcție de informațiile obținute în urma analizei efectuate, propunem soluții, și proiectăm arhitectura sistemelor menite să optimizeze și să eficientizeze activitatea companiei dumneavoastră.

Implementare

Odată ce proiectul a fost acceptat, definim metodele specifice de implementare ale acestuia, ținând cont de disponibilitatea și resursele clientului. Prin personalul tehnic specializat, și prin experiența dobândită din numeroasele implementări anterioare, oferim clienților noștri siguranța că proiectul va fi implementat eficient, în termenele și cu resursele stabilite.

Asistență tehnică post implementare

Oferim clienților noștri servicii de asistență tehnică cu SLA stabilit în funcție de nevoile fiecăruia, având disponibilitate 24/7 si termene de intervenție foarte mici.

Ariile de competență


Licențiere Software
Echipamente IT
Sisteme de imprimare-copiere-scanare
Securitatea informației
Procesare si stocare date
Soluții și servicii cloud-based
Protecția echipamentelor si rețelelor IT
Infrastructură comunicații – rețele date-voce
Sisteme de securitate – supraveghere video, avertizare efracție, avertizare incendiu și control acces
Consultanții CG&GC HiTech Solutions vor evalua obiectiv infrastructura IT a companiei dumneavoastră, reușind astfel să vă recomande soluții optime, astfel încât infrastructura IT să funcționeze în concordanță deplină cu strategiile și obiectivele companiei dvs.
Ne implicăm în obținerea unor rezultate bune, corecte din punct de vedere financiar, dorite de la demararea unui proiect și până la finalul acestuia! Ne angajăm să fim alături de dumneavoastră și să asigurăm astfel o garanție a functionalității proiectului și dupa finalizarea lui, asigurând un permanent suport în menținerea funcționalității acestuia.
Vă asigurăm consultanță pentru dimensionarea corectă a sistemului informatic necesar organizației dumneavoastră, vă recomandăm echipamentele, licențele și serviciile potrivite.
Nu în ultimul rând dorim să vă ușurăm povara financiara pe care o presupune implementarea unui nou sistem informatic integrat IT&C, care prin adaugarea costurilor de hard-comunicații-licențe soft și servicii la un maxim de nivel tehnologic, gândit pentru 3-5 ani de exploatare, poate deveni scump!
Pentru ca aceste costuri să fie suportate în timp, dar beneficiind totodată de maxim de performanță tehnologică încă de la început, vă punem la dispoziție soluții de finanțare direct sau prin partenerii noștri.

Webmail | Copyright © . All rights reserved CG&GC HiTech Solutions.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO