• Mentenanță IT

  Serviciul nostru de mentenanță IT include intervenții de asistență tehnică, prestabilite sau, la cerere, ori de câte ori este necesar.

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

MENTENANȚĂ IT

Serviciile de mentenanța constă în inspectarea frecventă a echipamentelor IT în scopul prevenirii situațiilor de nefuncționare a acestora, întreținerii, remedierii defectelor constatate, înlocuirii consumabilelor atunci când este necesar s.a. Serviciul nostru de mentenanță IT include intervenții de asistență tehnică, prestabilite sau, la cerere, ori de câte ori este necesar. CG&GC HiTech Solutions asigură mentenanță IT pentru imprimante, multifunctionale, calculatoare, servere și rețele informatice pe baza de abonament lunar (SLA - Service Level Agreement). Pentru fiecare client, efectuăm o analiză detaliată a echipamentelor IT, a funcționalității sistemului informatic și a cerințelor companiei. Pe baza analizei, vom stabili cel mai bun abonament de mentenanță IT care să corespundă nevoilor reale din firma dumneavoastră.
Mentenanța IT asigură nivelul optim de funcționalitate a echipamentelor

În 80% din cazuri echipamentele se strică pentru că nu sunt verificate periodic. Ați putea prelungi viața echipamentelor cu minimum 1 an în condițiile unei întrețineri corespunzătoare.

Noi ne ocupăm de prevenirea și soluționarea tuturor acestor probleme care tind să afecteze activitatea normală a companiei dvs. CG&GC HiTech Solutions dispune de un personal calificat pentru astfel de situații.

Verificarea lunară a echipamentelor

 • Verificarea stării fizice și testarea funcționalității echipamentelor.
 • Refacerea reglajelor pierdute în urma procesului de funcționare sau uzură.
 • Curățarea echipamentelor IT în vederea utilizării lor la parametrii optimi.
 • Piese de schimb în cazul în care este necesar.

Profesionalism

După identificarea problemei care a cauzat defectarea echipamentelor IT, noi vă vom pune la dispoziție piesele necesare. Astfel veți economisi timp și resurse.

Promtitudine

Defecțiunile apar când nu te aștepți și când nici nu te-ai gândi. Printr-o simplă solicitare, tehnicienii noștri vor executa servicii de remediere precum:
 • Constatarea defectului
 • Înlocuirea pieselor și subansamlelor defecte
 • Punerea în funcțiune și testarea echipamentului

Garanția reparațiilor

Toate piesele și consumabiliele oferite pentru remedierea defecțiunilor constatate vor fi originale având o garanție de minim 6 luni din momentul înlocuirii.

Webmail | Copyright © . All rights reserved CG&GC HiTech Solutions.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO