Business Email - CG&GC HiTech Solutions Oradea Skip to content

Business Email - Microsoft Exchange

Implementăm Exchange Email Server adaptat pe cerințele și nevoile organizației dvs.
Asigurăm migrarea în siguranță a email-urilor dvs indiferent de platforma actuală.

 Beneficiați de asistență tehnică și suport din partea specialiștilor CG&GC în permanentă.

Rămâneți sincronizat cu
e-mailul de clasă business

Accesați mesajele de e-mail, persoanele de contact și calendarele partajate de oriunde.

Lucrați fără a vă face griji, oriunde vă este mai comod.

Obțineți acces la un inbox mai personalizat, cu caracteristici utile și o modalitate mai inteligentă și mai organizată de a vizualiza și a interacționa cu e-mailul. Îmbunătățirile aduse căutării vă oferă rezultate mai rapide și mai complete. Cu programele de completare, obțineți o particularizare puternică și extensibilitate, care vă conectează la servicii moderne și aplicații de tip line-of-business interne.

Exchange vă ajută să colaborați la documentele critice și vă oferă un inbox de mesaje prioritare care dă prioritate mesajelor importante și se adaptează la stilul dvs. de lucru, ca să realizați mai multe, mai rapid.

Microsoft 365 sincronizează e-mailurile, calendarele și informațiile de contact pe toate dispozitivele, în timp real, pentru ca ele să rămână la zi, indiferent ce dispozitiv utilizați. Planificarea este simplă de oriunde. Iar dacă vă pierdeți telefonul, nu vă îngrijorați. Îl puteți șterge complet de la distanță pentru a vă păstra informațiile personale în siguranță.

Care sunt beneficiile?

Ce poți face în Azure?

E-mailurile sunt mai ușor de deosebit atunci când creați un format particularizat, includeți imagini și utilizați propriul nume de domeniu.  Puteți face toate aceste trei lucruri cu Microsoft 365. Puteți trimite mesaje de până la 150 MB și, cu spațiul de stocare de 100 GB, puteți păstra toate mesajele de e-mail pe care le doriți, chiar cu formatare particularizată și imagini.

Specialiștii noștri va vor asigura suport și asistență tehnică ultra rapid, configurăm adrese de e-mail noi pentru utilizatori, restaurăm conturile șterse, creem scripturi particularizate și alte lucruri, de oriunde. De asemenea, primiți protecție antimalware și filtrare antispam de top pentru a vă proteja împotriva amenințărilor prin e-mail mereu prezente. Cu anumite planuri Microsoft 365, obțineți și capacități de arhivare pentru descoperire și conformitate legală, plus descoperirea informațiilor electronice.

Organizați-vă timpul cu un sistem de calendare care merge dincolo de planificarea de bază a rezervărilor și angajamentelor. Capturați automat evenimentele din e-mail, cum ar fi bilete de avion și rezervări la hotel, și obțineți sugestii legate de puncte de întâlnire, pe baza locației dvs.

Cauți soluția potrivită afacerii tale?

Contactează-ne

CG HiTech Harta-01