Virtualizare servere – CG&GC HiTech Solutions Oradea Skip to content

Virtualizarea Serverelor

Implementăm cele mai complexe soluții

Dar totodată adaptate la nevoile fiecărei organizații

Virtualizarea serverelor este tehnologia care a schimbat industria IT, furnizând un nivel de eficiență și capabilități care nu erau posibile anterior. Virtualizarea serverelor a ajuns la un nivel de maturitate și accesibilitate încât stă la baza oricarei implementari noi in prezent.

CG&GC HiTech Solutions implementează soluții dintre cele mai complexe, dar totodată adaptate la nevoile fiecărei organizații, soluții bazate pe tehnologii Hyper-V, VMware și Linux Proxmox.

Prin virtualizare se partajează și alocă resursele hardware ale unui server către mai multe aplicații, împărțind serverul fizic în mai multe “mașini virtuale”. 

Prin această operațiune se atinge o rată de utilizare media a resurselor fizice de 10 ori mai mare.

Beneficii

Economisiți timp și bani

Salvați astfel bani și timp, deoarece nu mai e nevoie să investiți și să administrați multiple servere. De asemenea managementul serverelor se va face centralizat.

Creșteti productivitatea

Prin virtualizare veți crește semnificativ productivitatea departamentului IT, permițând instalarea și actualizarea automată a software-ului și aplicațiilor în mașinile virtuale.

Datele dvs. vor fi protejate

De asemenea veți reduce la 0 timpul în care serverele sunt oprite pentru mentenanță, datele critice și aplicațiile companiei vor fi protejate, iar afacerea dvs nu are timpi morți.

Avantajele și beneficiile virtualizării

Cauți soluția potrivită afacerii tale?

Contactează-ne

CG HiTech Harta-01