SMARTEdu  2023 Oradea

Locația: Armonia Venue
Data: 5 iulie 2023
Ora: 9:00
Vreau să particip

Parteneri SMARTEdu 2023

Cu sprijinul:

SMART

Despre SMARTEdu 2023

Educația generează dezvoltare
Aceasta este ideea de la care am pornit în organizarea evenimentului SMARTEdu 2023, care își propune să vă prezinte modele de clase digitale și laboratoare inteligente, demonstrând totodată cum pot fi integrate în mediul educațional.

La eveniment sunt invitați reprezentanți ai instituțiilor de învățământ preuniversitar și ai unităților administrativ-teritoriale (UAT) care vor implementa astfel de proiecte. Veți afla care sunt tendințele și soluțiile digitale pentru educație și vă vor fi prezentate modele de clase digitalizate și de laboratoare inteligente de informatică. În plus, ... veți asista la prezentări și demo-uri de utilizare la clasă a celor mai noi soluții digitale disponibile pe piață.

Fiecare participant va avea ocazia să se informeze, să evalueze opțiuni și să interacționeze cu specialiștii noștri în domeniul educației, al tehnologiilor specifice și cu furnizori de soluții digitale, care vă vor oferi sugestii și recomandări privind metode de predare care să integreze aceste soluții digitale. În cadrul SMARTEdu 2023 vă vom prezenta modele de bune practici, studii de caz și opțiuni testate și funcționale, care să vă sprijine în implementarea celor mai bune soluții digitale în școli.

Participarea la SMARTEdu 2023 vă va oferi o privire de ansamblu asupra impactului pe care îl are un proiect de digitalizare a învățământului asupra profesorilor, elevilor și a comunității, pe termen scurt, mediu și lung.

SMARTEdu 2023 are loc în contextul în care România are ocazia unică în privința oportunităților de finanțare pentru dotarea sălilor de clasă din școli cu echipamente digitale.
  1. În prima parte a acestui an, în cadrul apelului pentru dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor, au fost depuse 1.130 de proiecte de tip SmartLab. Bugetul total solicitat pentru proiectele depuse este de aproape 423 de milioane de lei, bani ce vor fi alocați prin PNRR.
  2. În apelul pentru dotarea unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, UAT-urile au depus 2.545 de proiecte, cu un buget total solicitat de peste 1 miliard de euro, prin PNRR. Investițiile din cadrul proiectelor vizează, printre altele:
  • dotarea cu mobilier a 75.000 de săli de clasă/săli pentru activități extrașcolare sau sportive
  • dotarea cu echipamente IT pentru digitalizarea resurselor de învățare a 3.600 de școli cu clase de nivel primar, gimnazial și liceal.
Vă invităm la evenimentul SMARTEdu 2023, pentru a afla cele mai noi soluții digitale pentru educație și pentru a îmbunătăți mediul educațional din comunitatea dumneavoastră. Astfel veți putea face alegeri informate și veți implementa cele mai potrivite soluții digitale într-un mod eficient.
  • Înregistrați-vă acum pentru a beneficia de o experiență educativă integrată!
  • Pentru a participa la SMARTEdu 2023 este necesară înregistrarea prealabilă 
ÎMPREUNĂ transformăm școlile în poli ai progresului digital!

De ce să participi la SMARTEdu 2023?

Beneficii pentru profesori și directori de instutiții:
Oportunitatea de a descoperi modele de clase digitale și laboratoare inteligente, conform Ordinului Ministerului Educației Naționale 3677/2023 pentru aprobarea standardelor de echipare a unităților de învățământ preuniversitar cu echipamente tehnologice. SMARTEdu oferă o platformă excelentă pentru a analiza:
  • opțiuni de clase digitalizate, laboratoare de informatică, laboratoare digitale,
  • inovații în domeniul educației digitale,
  • noi metode de predare care să integreze aceste soluții digitale.
Pe lângă acestea, veți beneficia, prin intermediul ecosistemului SMARTEdu, de instruire pentru utilizarea și integrarea echipamentelor digitale în cadrul procesului de predare-evaluare-învățare.
Participarea la demonstrații live, interactive ale diferitelor modele și soluții digitale utilizate în clasele inteligente. SMARTEdu2023 vă oferă ocazia de a fi prezenți la sesiuni practice și demo-uri, unde puteți experimenta modele de tehnologii și soluții educaționale. Concret, veți putea testa funcționalitatea fiecărui echipament la clasă, respectiv felul în care acestea pot fi integrate eficient în procesul de predare și cum pot îmbunătăți experiența de învățare a elevilor.
Schimb de bune practici, cunoștințe și experiențe. La SMARTEdu, veți avea ocazia să interacționați cu alți profesioniști din domeniul educației și puteți împărtăși experiențele și bunele practici.

Veți avea posibilitatea să luați parte la lecții demonstrative ce utilizează noi metode de pedagogie, care integrează și competențe digitale - project based learning (metoda recomandată pentru laboratoarele digitale), blended, flipped, UDL learning. În plus, vă veți putea inspira din ideile și metodele folosite de alți participanți, pentru a îmbunătăți procesul de predare și învățare în propria instituție.
Networking și colaborare. Participarea la SMARTEdu 2023 vă oferă ocazia de a întâlni și de a vă conecta cu profesioniști din domeniul educației, furnizori de tehnologie și cu alți reprezentanți ai liceelor ori administrațiilor locale, interesați de tema digitalizării educației. Acest lucru vă poate ajuta să vă extindeți rețeaua de contacte și să identificați potențiale oportunități de colaborare sau parteneriate pentru viitor.
Beneficii pentru reprezentanți ai UAT-urilor
Posibilitatea de a cunoaște în detaliu modele și soluții digitale integrate de clase digitalizate și laboratoare de informatică, în conformitate cu Ordinul Ministerului Educației Naționale 3677/2023 pentru aprobarea standardelor de echipare a unităților de învățământ preuniversitar cu echipamente tehnologice Prezența la eveniment vă permite să explorați și să observați în amănunțime diferite modele de clase digitale și laboratoare inteligente disponibile pe piață.
Veți avea oportunitatea de a participa la sesiuni demo și prezentări care vă vor ajuta să înțelegeți cum funcționează aceste soluții și cum pot fi integrate în mediul educațional.
Evaluarea opțiunilor și alegerea potrivită. SMARTEdu 2023 vă oferă ocazia de a compara și evalua diferite modele și soluții digitale, astfel încât să realizați alegeri informate în ceea ce privește dotările claselor din comunitatea dumneavoastră.

Cu ajutorul informațiilor primite în cadrul evenimentului, veți putea identifica  soluții care se potrivesc cel mai bine nevoilor și resurselor dumneavoastră.

Întâlnirea cu furnizorii și experții în domeniu. Evenimentul SmartEdu 2023 va strânge la un loc furnizori de soluții digitale și specialiști în domeniul tehnologiilor și al educației digitale. Veți avea astfel posibilitatea de a obține răspunsuri la întrebările dumneavoastră, dar și sugestii și recomandări.
Bune practici și studii de caz. În cadrul SMARTEdu 2023 veți afla exemple de bune practici și studii de caz referitoare la implementarea claselor digitale și a laboratoarelor inteligente. Veți putea învăța din experiența altor primării și comunități, prilej cu care veți putea afla strategii și abordări eficiente pentru introducerea și folosirea cu succes a dotărilor digitale în școlile din zona dumneavoastră.
Networking și colaborare. SMARTEdu 2023 vă oferă cadrul necesar întâlnirii cu alți reprezentanți ai sectorului public și schimbului de idei și de experiențe. Aveți astfel posibilitatea de a stabili parteneriate și colaborări pentru implementarea proiectelor educaționale în comunitatea pe care o reprezentați.

De ce să participi la SMARTEdu 2023?

Beneficii pentru profesori și directori de instutiții:
Descoperiți modele de clase digitale și laboratoare inteligente conform legislației
Participați la demonstrații live, interactive ale modelelor de clase digitale și laboratoare inteligente
Vă conectați cu cele mai recente tendințe și direcții în educația digitală.
Veți putea identifica soluții care se potrivesc cel mai bine nevoilor și resurselor dumneavoastră
Veți experimenta integrat modelele de clase împreună cu metode noi de pedagogie care integrează și competențe digitale: project based learning, blended learning, flipped learning etc
Veți putea face schimb de bune practici, cunoștințe și experiențe
O oportunitate de dezvoltare profesională
Participați la o memorabilă experiență de învățare alături de producătorii de soluții digitale și profesorii ambasadori și colaboratori SEED
Beneficii pentru reprezentanți ai UAT-urilor
Aveți posibilitatea de a cunoaște în detaliu și de a testa modele și soluții integrate de clase digitalizate și laboratoare de informatică, în conformitate cu OME 3677/2023
Oportunitatea de a vă întâlni organizat cu furnizori și specialiști în domeniul educației digitale
Veți avea posibilitatea de a obține răspunsuri la întrebările dumneavoastră, dar și sugestii și recomandări.
Posibilitatea de a cunoaște strategii de implementare a proiectului în comunitatea Dvs.
Veți putea analiza recomandări de soluții, modele de utilizare, exemple de tipuri de garanții astfel încât să alegeți criteriile cele mai potrivite Dvs.
Networking și colaborare cu alți reprezentanți ai sectorului public și schimburi de idei și de experiențe

EXPO & DEMO SMARTEdu 2023

Clasă digitalizată model 1 (Samsung SEED)
Dotări: Display interactiv 85”, display interactiv mobilă 55”, cameră videoconferință, laptop + monitor profesor, tablete elevi, dulap de încărcare tablete, scaune rotative tip seminar
Clasă digitalizată model 2
Dotări: Display interactiv 75/85”, laptop / sistem all-in-one professor, sistem de sunet, multifuncțional, cameră videoconferință, scaner documente portabil, platforme și software educațional, mobilier individual educațional
Smart Lab concept 1
Dotări: Display interactiv 75/85”, imprimantă 3D, scanner 3D, creioane 3D robot cu braț multifuncțional, kituri robotice, ochelari de realitate virtuală, sisteme all-in-one elevi (20), sistem de sunet, cameră videoconferință, cameră documente, platforme și software educațional, mobilier individual colaborativ SmartLab
Smart Lab concept 2
Dotări: Display interactiv 75/85”, imprimantă 3D, scanner 3D, creioane 3D robot cu brat multifuncțional, kituri robotice, ochelari de realitate virtuală, sistem all-in-one professor, sisteme cu display de dimensiuni mari (4-5), sistem de sunet, cameră videoconferință, cameră documente, platforme și software educațional, mobilier colaborativ 6 elevi SmartLab

Speakeri Eveniment

Simona David-Crisbășanu
Președintă a Coaliției pentru Educație, Moderator SMARTEdu 2023
Paul Floruța
Director General CG&GC
Doru Ristea
Country Manager Lenovo Romania
Cristian Constantin
Constantin - Head of Division Enterprise & Education, Samsung SEE
Marius Stoica
B2B Channel Manager Logitech
Diana Zepiși
Education Sales Specialist Microsoft
Andreea Paul
Presedinte INACO
Cristian Lăcraru
Content Director Shape Robotics
Andrei Iordache
Partner Manager B2B Canon Romania
Mihai Neacșa
Product Manager BitDefender
Daniela Berchez
Ambasador SEED Oradea
Ioana PANTOR
Ambasador SEED Oradea
Eryka Lang
Ambasador SEED Bucuresti
Larisa Dediu
Ambasador SEED Bacau
Mirabela Costea
Lector Universitar dr. inf.
Cezar Tocai
Specialist Solutii Educationale CG&GC HiTech Solutions
Dragoș Vasilică
Director Of Business Development ASCENDIA
Claudiu Gorea-Zamfir
Inspector școlar Informatica si TIC, ISJ Iasi
Andrea Pop
Consultant management Transilvania IT CLuster
Gabriela Conea
Inspector Proiecte Educationale ISJ Iasi

Agenda SMARTEdu 2023

Primirea și înregistrarea participanților
9:00 - 9:30
Prezentări
Deschiderea evenimentului

Paul Floruța, Director General CG&GC HiTech Solutions

Antonia Monica NICA, Viceprimar al Municipiului Oradea

Horea ABRUDAN, Inspector Școlar General Bihor
9:30 - 10:00
Samsung
Solutii educationale Samsung, Cristian Constantin, Head of Division Enterprise & Education, Samsung SEE
10:00 - 10:20
Lenovo
Solutii educationale Lenovo, Doru Ristea, Country Manager Lenovo Romania
10:20 - 10:40
Logitech
Suport Modern pentru Educație - Marius Stoica, B2B Channel Manager, Logitech SEE
10:40 - 11:00
Microsoft
Soluțiile Microsoft în Educație, Diana Zepisi, Education Sales Specialist
11:00 - 11:15
INACO
Inițiativa pentru competitivitate, Andrea Paul, Presedinte
11:15 - 11:25
Shape Robotics
STEAM în Educație - oportunitati și provocări, Cristian Lacraru, Content Director Shape Robotics
11:25 - 11:40
Canon
Solutii pentru digitalizarea educatiei, Andrei Iordache, Partner Manager B2B Canon Romania
11:40 - 11:55
BitDefender
Importanta securitatii cibernetice in contextul digitalizarii educatiei, Mihai Neacsa, Product Manager BitDefender
11:55 - 12:10
Distribuie: 
Particip
PRÂNZ
12:10 - 12:55

Workshop-uri SMARTEdu 2023

Sala Samsung SEED
Adaptarea școlii la educația digitală. Descoperirea sinergiei dintre cunoștințele de specialitate, abilitățile pedagogice și tehnologie prin Modelul TPACK.
Daniela BERCHEZ și Ioana PANTOR, Ambasadori SEED Oradea
13:00 - 14:00
Detalii Workshop

Lecția digitală, de la proiectare la implementare si potențialul ei pentru o învățare eficientă.
Speaker Eryka LANG, Ambasador SEED Bucuresti
14:00 - 15:00
Detalii Workshop

Explorarea strategiilor de predare inovatoare și implementarea potențialului digital în predarea matematicii.
Speaker Larisa DEDIU, Ambasador SEED Bacau
15:00 - 16:00
Detalii Workshop

Distribuie: 
Particip
SmartLab 1
Lectie STEAM Demo - Sortarea în industrie
Cristian Lacraru, Content Director Shape Robotics

13:00 - 13:50
Detalii Workshop

Lectie STEAM Demo - Cultura românească prin ochii tehnologiei smart
Cristian Lacraru, Content Director Shape Robotics

14:00 - 14:50
Detalii Workshop

Workshop robotica CG&GC
Lector Universitar dr. inf. COSTEA Felicia Mirabela
Cezar Tocai, Specialist Solutii Educationale CG&GC HiTech Solutions

15:00 - 15:50
Distribuie: 
Particip
SmartLab 2
LIVRESQ - Digitalul cerut de elevi, acum la îndemâna profesorilor
Dragos Vasilica, Director Of Business Development ASCENDIA
13:00 - 14:00
Utilizarea Minecraft Education într-un laborator inteligent: Explorarea potențialului educațional al jocului - PARTEA I

Claudiu ZAMFIR-GOREA, Inspector școlar Informatica si TIC, ISJ Iasi
14:00 - 14:50
Detalii Workshop

Utilizarea Minecraft Education într-un laborator inteligent: Explorarea potențialului educațional al jocului - PARTEA II

Claudiu ZAMFIR-GOREA, Inspector școlar Informatica si TIC, ISJ Iasi
15:00 - 16:00
Detalii Workshop

Distribuie: 
Particip
Clasă digitalizată
Implementarea eficientă și durabilă a proiectului PNRR pentru educație în administrațiile publice locale. Provocări, gestionare riscuri și bune practici

Echipa SEED
13:00 - 13:30
Detalii Workshop

Transilvania Digital Innovation Hub - sprijin pentru administrații publice în procesul de transformare digitală

Andrea Pop, Transilvania IT Cluster
13:30 - 14:00
Detalii Workshop

Dezvoltare profesională și personală prin acreditarea Erasmus: Ghid practic pentru realizarea formularului de aplicare.
Gabriela Conea, Inspector Proiecte Educationale ISJ Iasi
14:00 - 16:00
Detalii Workshop

Distribuie: 
Particip
Concurs cu premii
16:05 - 16:30

Premii

Concurs cu premii final
Din partea Samsung 
Tableta Samsung Galaxy Tab S6 lite
Beneficiar eligibil - Individual (profesor)
3 buc

Din partea Lenovo
Rucsaci Lenovo B210
Beneficiar eligibil - Fiecare participant la eveniment
3 buc
Din partea Logitech
Camera videoconferinta Logitech BCC950
Beneficiar eligibil - Unitate de invatamant
1 buc

Din partea Shape Robotics
Robot educational Fable Explore

Beneficiar eligibil - Unitate de invatamant
1 buc

Din partea Shape Robotics
Robot educational Fable Explore

Beneficiar eligibil - Unitate de invatamant
1 buc

Din partea Shape Robotics
O sesiune de instruire SmartLab (pentru 10 profesori)
Beneficiar eligibil - Unitate de invatamant
1 buc

Din partea CG&GC
Set mobilier educational
- 10 mese + scaune pentru sala de clasa

Beneficiar eligibil - Unitate de invatamant
1 buc

Din partea CG&GC
Purificator de aer TruSens Z-1000
Beneficiar eligibil - Individual
1 buc

Din partea LivresQ
Licenta LivresQ Academic Pro 1 an + Curs de formare "Bazele utilizarii LivresQ" pentru 1 profesor
Beneficiar eligibil - Individual
2 buc

Distribuie: 
Premii in cadrul sesiunilor
Din partea LivresQ
Licenta LivresQ Academic Pro 1 an + Curs de formare "Bazele utilizarii LivresQ" pentru 1 profesor
Beneficiar eligibil - Individual
3 buc

Din partea Canon
Agende, pixuri, flyere
Beneficiar eligibil - Individual
SET

Din partea Shape Robotics
Tricouri fable
Beneficiar eligibil - Individual
2 buc

Din partea Shape Robotics
Pen 3D Polaroid
Beneficiar eligibil - Individual
2 buc

Din partea CG&GC
Boxa portabila Ultimate Ears Wonderboom 3
Beneficiar eligibil -  Individual
1 buc

Din partea CG&GC
Boxa portabila Anker SoundCore Mini
Beneficiar eligibil - Individual
1 buc

Din partea Lenovo
“Licente Lenovo Lan School si net filter pentru un laborator scolar”
Beneficiar eligibil - Unitate de invatamant
1 buc

Distribuie: 

Program SMARTEdu 2023

08

00
Workshop integrare SmartLab
Lorem ipsum dolor sit amet. Qui repellendus voluptatibus sit magnam minima et consequatur dolore.

08

00
Workshop integrare SmartLab
Lorem ipsum dolor sit amet. Qui repellendus voluptatibus sit magnam minima et consequatur dolore.

08

00
Workshop integrare SmartLab
Lorem ipsum dolor sit amet. Qui repellendus voluptatibus sit magnam minima et consequatur dolore.

08

00
Workshop integrare SmartLab
Lorem ipsum dolor sit amet. Qui repellendus voluptatibus sit magnam minima et consequatur dolore.

08

00
Workshop integrare SmartLab
Lorem ipsum dolor sit amet. Qui repellendus voluptatibus sit magnam minima et consequatur dolore.

7 locuri pe care e ”musai” să le vizitezi în Oradea, capitala Art Nouveau a României

Oradea este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase orașe ale României. O susțin cu tărie locuitorii urbei de pe Crișul Repede și o confirmă turiștii și specialiștii în travelling. Clădirile istorice impresionante, cele mai multe renovate complet, atmosfera civilizată, curățenia, calitatea serviciilor și ospitalitatea localnicilor vin să sprijine opinia generală.
Sursa: https://www.visitoradea.com/ro/top-10-oradea/piata-unirii
Piața Unirii
Este inima orașului, locul cu cele mai multe clădiri istorice, de o frumusețe deosebită. În Piața Unirii se află trei lăcașuri de cult – Biserica cu Lună (ortodoxă), Biserica ”Sfântul Nicolae” (greco-catolică) și Biserica ”Sfântul Ladislau” (romano-catolică). La mică distanță, pe Strada Independenței, este situată Sinagoga Neologă Sion, a treia ca mărime din Europa.

Tot în Piața Unirii se află Palatul Vulturul Negru, clădire emblematică a orașului, dar și Palatul Episcopal Greco-Catolic și impresionantul sediu al Primăriei Oradea, cu turnul înalt de 40 de metri, de unde privitorii pot admira o spectaculoasă panoramă a Oradei. În acest turn funcționează de mai bine de un secol un orologiu care cântă, la ore fixe, ”Marşul lui Iancu".
Un loc apreciat pentru restaurantele și barurile sale este strada Vasile Alecsandri, ce face legătura între Piața Unirii și Parcul 1 Decembrie.
Sursa: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/piata-ferdinand-din-oradea-inverzeste-a-inceput-plantarea-florilor-si-arbustilor-163746.html
Piața Ferdinand
Complet reabilitată în ultimii ani, Piața Ferdinand se află în imediata apropiere a Piaței Unirii și oferă vizitatorilor posibilitatea de a admira clădiri cu o istorie și o arhitectură impresionante.

În mijlocul pieței se află teatrul ”Regina Maria”, care funcționează într-o clădire proiectată de o firmă de arhitecți din Viena și construită la începutul secolului trecut, în doar 15 luni.

Tot în Piața Ferdinand pot fi admirate Grand Hotel Astoria, restaurantul Transilvania (fostul hotel Pannonia) și Casa Poynar, construită în stil secession, toate ridicate în aceeași prolifică perioadă de început de secol al XX-lea.
Sursa: https://www.facebook.com/CasaDarvasLaRoche
Muzeul Art Nouveau - Casa Darvas - La Roche
Aflată în zona istorică a Oradei, aproape de malul Crișului Repede, Casa Darvas-La Roche datează din primii ani ai veacului trecut și a fost construită în stil secession vienez. Recent a fost restaurată în detaliu și deschisă publicului care poate admira tablouri și piese decorative care împodobesc interioarele burgheze, dar și mobilierul de epocă în stil neo-rococo, păstrat în prezent în dormitorul de la etaj.

Turiștii se pot relaxa în grădina de o frumusețe rară a clădirii, de unde pot admira promenada de pe Strada Libertății și Sinagoga Sion, aflată pe celălalt mal al Crișului Repede.
Sursa: https://www.visitoradea.com/ro/top-10-oradea/calea-republicii
Calea Republicii
Este cea mai frumoasă arteră pietonală din Oradea, care unește Piața Ferdinand cu zona magazinului Crișul, de unde continuă spre gara mare. Trecătorii pot admira clădiri în stil secession, dintre care se disting Palatul Moskovits Miksa, Palatul Apollo, Palatul Stern ori Palatul Rimanóczy Kálmán-senior. Toate au fost restaurate și impresionează prin arhitectura lor.
Sursa: https://www.facebook.com/cetateaoradea
Cetatea Oradea
Redeschisă publică în 2015, după un minuțios proces de refacere, Cetatea Oradea este unul dintre cele mai importante monumente arhitectonice medievale târzii din țară. Fortăreața adăpostește muzee, ateliere meșteșugărești ori restaurante și este gazda unor evenimente, concerte și festivaluri. În șanțul cetății a fost amenajat un lac cu nuferi.
Sursa: https://www.facebook.com/pages/Palatul-Baroc-din-Oradea
Complexul Baroc
Palatul Baroc din Oradea este o copie la scară redusă a Palatului Belvedere din Viena și a fost construit vreme de 15 ani, între 1762 și 1777. Impresionanta clădire are nu mai puțin de 365 de ferestre, câte una pentru fiecare zi a anului. Supă ce a adăpostit, vreme de peste trei decenii, Muzeul Țării Crișurilor, în 2006 a revenit Episcopiei Romano-Catolice de Oradea.

Alături de palat, din Complexul Baroc orădean mai fac parte Bazilica Romano-Catolică și Șirul Canonicilor. Catedrala are o orgă din 1780, funcțională și azi, și adăpostește moaștele Sfântului Ladislau I – Taumaturgul.
Sursa: https://www.facebook.com/DealulCiuperca
Dealul Ciuperca
Este cel mai important punct de belvedere din Oradea, de unde privitorii pot admira o panoramă superbă a orașului. Vizitatorii au la dispoziție zone de relaxare, amfiteatru în aer liber, un restaurant și cinci puncte de belvedere.

Inregistrarile la eveniment s-au finalizat, toate locurile au fost ocupate

Proiecte implementate

martie 1, 2023
SmartLab Colegiul National Grigore Moisil Timisoara
Smart Lab-ul a fost inaugurat intr-un spatiu de la Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timisoara. Au fost instalate calculatoare noi, cu softuri de design grafic incluse si conectate la o tabla interactiva. Fiecare dintre dispozitive este prevazut cu casti RV, iar laboratorul este dotat si cu robotei educationali. Acestia din urma pot fi programati sa […]
Află mai multe
ianuarie 30, 2023
Primul laborator digital inteligent (SmartLab) din vestul ţării instalat în Oradea, la Colegiul Economic "Partenie Cosma"
Compania orădeană CG&GC HiTech Solutions, în parteneriat cu INACO, a instalat primul SmartLab din partea de vest a ţării în cadrul Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea. Laboratorul instalat vizează 3 tehnologii de bază: robotică, realitate virtuală şi print 3D, fiind dotat şi cu un sistem interactiv compus din display interactiv 85" şi sistem de videoconferinţă performant. Sistemul interactiv facilitează predarea în mod […]
Află mai multe
noiembrie 28, 2022
Laborator Smart, inaugurat la Școala Gimnazială „Oltea Doamna” din Oradea 
„Rolul școlii este de a-i pregăti pe elevi pentru viață, nu doar de a le oferi noțiuni la nivel teoretic. Educația este responsabilitatea întregii comunități, trebuie să răspundă atât nevoilor dezvoltării personale, cât și nevoilor social-economice, și cu toții suntem responsabili de formarea  copiilor. Sistemului de învățământ din România îi lipsește latura practică, necesară pentru […]
Află mai multe
iunie 7, 2022
Programul Samsung Ecosystem for Education Development la Colegiul Național ”Emanuil Gojdu”
Echipa CG&GC HiTech Solutions se implică în viitorul educației românești. Proiectul SEED (”Samsung Ecosystem for Education Development), lansat de către Samsung în anul 2021, prevede dotarea școlilor cu aparatură de ultimă generație în Oradea, Timișoara, București și Bacău. Programul Samsung Ecosystem for Education Development este creat cu scopul de a pune bazele dezvoltării unui mecanism […]
Află mai multe
Casa Darvas Servicii IT
iunie 7, 2021
Casa Darvas
Casa Darvas, o locație preferată pentru orădeni, dar și pentru turiștii care vizitează județul Bihor, a ales să creeze spații digitale interactive pentru copii. CG&GC HiTech Solutions s-a ocupat de instalarea sistemului de proiecție 3D, oferind o experiență inedită atât pentru copii cât și pentru părinți. Prin sistemul de proiecție 3D, copiii se pot bucura […]
Află mai multe
Universitatea din Oradea Servicii IT
iunie 7, 2021
Proiectul ”e-UORADEA -ACCES FOR ALL”
Proiectul ”e-UORADEA -ACCES FOR ALL” este o intervenție relevantă în domeniul educational, obiectivele proiectului fiind îmbunătățirea infrastructurii TIC a Universității din Oradea, creșterea atractivității ofertei universitare, dar și creșterea economiei digitale în cadrul regiunii nord-vest. Având o experiență de peste 10 ani în implementarea de soluții digitale în învățământ, CG&GC HiTech Solutions a câștigat licitația […]
Află mai multe

Cum ajungi la Armonia Venue?

Ce iți propunem să vizitezi in Oradea cu ocazia SMARTEdu

Oradea este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase orașe ale României. O susțin cu tărie locuitorii urbei de pe Crișul Repede și o confirmă turiștii și specialiștii în travelling.
Citește mai mult
Înscriere la turul ghidat - descopera muzeul in aer liber al Romaniei, Oradea!
Înscriere tur ghidat

Parteneri SMARTEdu 2023

Cu sprijinul: