Contactează-ne
septembrie 20, 2022

5 beneficii pentru care să faci un plan de back-up datelor firmei

5 beneficii pentru care să faci un plan de back-up datelor firmei 

Poate te-ai întrebat: La ce am nevoie de un back-up pentru datele companiei mele? Multe firme ajung cu greu să vadă necesitatea unui plan de back-up. De cele mai multe ori, afacerile aleg planul de back-up al datelor doar după ce s-au confruntat cu un incident major. Mai exact, după ce au pierdut definitiv date importante ale afacerii lor și sume semnificative de bani.

Noi îți propunem să fii precaut și să alegi planul de back-up potrivit afacerii tale, pentru a evita oricare dintre situațiile de mai sus.

Back-up-ul datelor este indispensabil pentru o bună funcționare pe termen lung a businessului. De ce? Pentru că o dată pierdute datele, este extrem de greu să le recuperezi - poate chiar i imposibil.

Lipsa acestui plan de back-up poate produce afacerii tale pierderi imense. De la pierderi totale a datelor care poate duce la suspendarea activității firmei și până la costuri imense de recuperare.

Pentru o funcționare optimă, planul de back-up al firmei poate fi ușor de accesat și implementat, cu sprijinul oferit de echipa CG&GC HiTech Solutions.

Din acest punct de vedere, vă prezentăm cele mai importante 5 beneficii pe care le oferă un plan de back-up: 

1.Recuperezi rapid datele

Având toate datele într-un loc sigur (în cloud), recuperarea lor în caz de pierderi este extrem de ușoară și rapidă. În acest sens, activitatea firmei nu se va întrerupe sau sista. Spre exemplu, la o firmă administrată de noi dintr-un Parc Industial, în urma unui atac cibernetic asupra sistemelor de producție ale multinaționalei,  echipa CG&GC HiTech Solutions, a reușit să aducă producția înapoi în 24 de ore datorită back-up-ului.

2. Copierea sigură a datelor

Toate datele sunt copiate în siguranță în sistemul de back-up din cloud. Accesul la ele se face rapid iar tot transferul se realizează în cel mai scurt timp.

Nu trebuie să mai ai nici o grijă. Lasă totul pe mâna echipei CG&GC HiTech Solutions.

 

3. Datele sunt in siguranta

 

În funcție de serviciul ales, există o serie de funcții care cresc nivelul eficienței planului de back-up, precum stocarea în cloud.

Cert este că, indiferent de ceea ce alegi, portabilitatea datelor trebuie să fie rapidă și eficientă. Afacerea ta se va bucura de o securitate de bază, indispensabilă în situațiile limită.

 

4. Copiile sunt depozitate inteligent

În funcție de calitatea pachetului pe care îl alegi, vei avea la dispoziție rezerve rapide și replici din snapshot-uri hardware de la cei mai importanți furnizori de stocare din lume. Acest lucru se va întâmpla dacă alegi soluțiile de back-up de la CG&GC HiTech Solutions.


5. Reutilizarea datelor

 

Actualizate constant, datele din back-up vor putea fi oricând reutilizate în orice moment. Indiferent de problemele apărute cu datele tale, acestea vor putea fi recuperate într-un timp scurt și într-un mod eficient. 

Mai mult decât atât, extrem de important este faptul că: angajații tăi vor avea un mod mai eficient de lucru, nefiind presați de ideea pierderii datelor. 

Nu mai amâna alegerea unui plan de back-up date, cu siguranță vei avea nevoie de el. 

Încă ești sigur că nu ți se poate întâmpla? Dacă ai nevoie de siguranță pentru datele tale, echipa CG&GC HiTech Solutions îți stă la dispoziție și îți oferă servicii de cea mai înaltă calitate.

 

CG&GC HiTech Solutions oferă servicii de back-up și replicare prin soluțiile Veeam. Veeam back-up and replication oferă disponibilitate ridicată pentru toate mediile de lucru virtuale, cloud și fizice. Printr-o consolă de management simplă, puteți realiza cu ușurință copii de rezervă, recuperare și replicare rapidă, flexibilă și fiabilă pentru toate aplicațiile dvs.

De ce Veeam back-up and replication?

  • Lider de piață în back-up și replicare;
  • Monitorizare, rapoarte și alerte 24/7;
  • Planificare și progonză eficientă a capacității pentru a menține cerințele IT;
  • Recuperare instantanee Multi-VM;
  • Replicare avansată și failover pentru recuperare în caz de catastrofe;
  • Portabilitate ușoară și recuperare la AWS, Azure și Azure Stack.

Vrei o soluție specifică pentru afacerea ta? Contactează-ne acum și stabilim totul împreună: 0359 427 369 sau vanzari@cg-hitech.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dorin
author
© 2022 CG Hitech Solutions. Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram