Contactează-ne

Backup & Recovery

Salvarea și recuperarea datelor în caz de pierdere sau dezastru este una dintre provocările la care trebuie să răspundă companiile în contextul actual de creștere rapidă și constantă a volumului de date.
Specialiștii CG&GC recomandă soluțiile de back-up și replicare Veeam.
Soluții

Beneficii Veeam back-up and replication

Lider în back-up și replicare
- Backup-uri rapide, fiabile, sensibile la aplicații, bazate pe imagini

- Economii de capacitate și de costuri pentru păstrarea datelor pe termen lung

- Suport pentru aplicații enterprise SAP HANA și Oracle RMAN

- Utilizați un Storage de Backup puternic, cu mai multe opțiuni pentru procesarea rapidă a datelor și opțiuni de recuperare flexibile
Recuperare inteligentă
- Recuperare instantanee Multi-VM

- Replicare avansată și failover pentru recuperare în caz de catastrofe

- Portabilitate ușoară și recuperare la AWS, Azure și Azure Stack
Monitorizare și analiză
- Monitorizare 24x7, raportare și alertare în timp real

- Informații încorporate pentru a identifica și ajuta la rezolvarea configurațiilor greșite comune și a problemelor de backup

- Planificarea și prognozarea eficientă a capacității pentru a menține cerințele IT

Veeam back-up and replication

Veeam back-up and replication oferă disponibilitate ridicată pentru toate mediile de lucru virtuale, cloud și fizice. Printr-o consolă de management simplă, puteți realiza cu ușurință copii de rezervă, recuperare și replicare rapidă, flexibilă și fiabilă pentru toate aplicațiile dvs.

Avantajele Veeam back-up and replication

Backup de încredere
Realizați o copie de siguranță a datelor dvs, obțineți timpi de back-up mai mici și reduceți costurile operaționale cu o flexibilitate inegalabilă.
Recuperare rapidă
Prin utilizarea Dată Recovery și High Availability. Aceste funcționalități asigură disponibilitatea mare a datelor utilizate în momentul apariției unui incident (server sau aplicație nefuncțională) pe același server fizic sau pe alte servere. În acest fel afacerea dvs nu mai are timpi morți.
Replicare sigură
Utilizați replicarea bazată pe imagini și recuperarea simplificată a dezastrelor (DR) avand viteză, securitate și disponibilitate sporite.
Portabilitatea în cloud
Migrați sau recuperați orice aplicatii sau date către AWS sau Microsoft Azure cu funcții care vă protejează copiile de siguranță împotriva atacurilor.
Depozitare inteligentă
Creați copii de rezervă rapide și replici din snapshot-uri folosind hardware de la aproape oricare dintre cei mai importanți furnizori de stocare din lume.
Reutilizarea datelor
Reutilizați datele dvs. de rezervă pentru a vă asigura securitatea, conformitatea, recuperarea, actualizați cu încredere și luați decizii mai inteligente.
Cere oferta
Recenzii

Ce spun clienții despre noi

© 2022 CG Hitech Solutions. Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram