Contactează-ne

Cloud Computing - Microsoft Azure

Extindeți-vă dincolo de limitele platformei dvs. de calcul actuale, cu libertatea de a construi, gestiona și implementa aplicațiile dvs. oriunde cu Azure. Utilizați framework-urile și infrastructura preferată – chiar si propriul dvs. centru de date sau alte solutii cloud.
Datorită funcționalităților avansate poți crea mașini virtuale, baze de date SQL si poti crea copii ale resurselor existente.

Azure va pune la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a vă construi următoarea soluție.

Fii pregătit pentru viitor
Inovația continuă de la Microsoft susține dezvoltarea dvs. astăzi și viziunile produsului dvs. pentru mâine.
Construiește așa cum dorești
Cu un angajament pentru open source și suport pentru toate limbajele de programare și framework-uri, creați cum doriți și implementați unde doriți solutia.
Cloud hibrid
Indiferent de solutia actuala, on-premise, sau in cloud (chiar si un mix) - Integrați și gestionați datele dvs. cu instrumente și servicii concepute pentru cloud hibrid.
Încredere și securitate
Susținută de o echipă de experți proactivi- obțineți securitate totala pentru fisierele dvs.
Soluții

Ce poți face în Azure?

Azure BackUp

Azure Backup este o soluție de backup simplă și eficientă, ce vă oferă instrumente de încredere on-premise împreună cu instrumente dezvoltate și puternice în cloud.

Azure SiteRecovery

Azure SiteRecovery este un serviciu de recuperare în caz de dezastru (DRaaS – Disaster Recovery as a Service), iar Microsoft a fost recunoscut ca lider în DRaaS de către Gartner în 2019.

Azure Virtual Machines

Crează mașini virtuale Linux și Windows în doar câteva secunde. Implementati mașini virtuale cu până la 416 vCPU și 12TB de memorie. Obțineți până la 3.7 milioane de IOPS de stocare locală per VM. Profitați de până la 30 Gbps Ethernet și până la 200 Gbps InfiniBand.

Azure Storage

Folosește stocarea în Azure. Ai la dispoziție multiple tipuri de storage pentru a asigura orice cerințe – File Storage, Disk Storage, Blob Storage, Data Lake Storage, Archive Storage, HPC Cache Storage, și altele.

Azure SQL

Bazele de date Azure SQL Cloud oferă opțiuni flexibile pentru migrarea, modernizarea și dezvoltarea aplicațiilor.

Azure Virtual Network

Construiți o infrastructură hibridă în controlul dvs, având propriile adrese IP și servere DNS, conexiuni protejate prin VPN IPsec sau ExpressRoute și control granular asupra traficului între subretele.

Care sunt beneficiile?

Scalabilitate
Resursele sunt disponibile la cerere și pot fi redimensionate în funcție de nevoile dvs.
Economisire
Utilizarea unui cloud public îți conferă cele mai mari economii. Plăteșți cât folosești, dimensionează-ți infrastructura cloud exact la cât ai nevoie, nu investești în hardware neutilizat.
Fiabilitate
Infrastructura unui cloud public permite rularea aplicațiilor și a mașinilor virtuale indiferent de posibile defecțiuni hardware.
Accesibilitate
Accesează resursele din orice locație, ai nevoie doar de o conexiune la internet.
Recenzii

Ce spun clienții despre noi

© 2022 CG Hitech Solutions. Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram