Contactează-ne

Soluții Cloud

Oferim servicii de integrare ale solutiilor Cloud, potrivite pentru nevoile dumneavoastră.
Soluții

Furnizăm soluții Cloud adaptate
nevoilor dumneavoastră.

Microsoft 365
Microsoft 365 este un serviciu complex pentru eficientizarea activității firmelor și companiilor de orice dimensiune. Soluția permite accesul de pe orice dispozitiv si din orice locație.
Vezi mai multe
Microsoft Exchange
Asigurăm migrarea în siguranță, a email-urilor dvs. indiferent de platforma actuală. Beneficiați de asistență tehnică și suport din partea specialiștilor CG&GC.
Vezi mai multe
Microsoft Azure
Transformarea digitală a business-urilor și transformarea lor la un model bazat pe utilizarea datelor necesită o adaptare a infrastructurii IT. CG&GC HiTech Solutions asigură servicii complete, pentru a accelera transformarea digitală a companiei dvs, pentru a reduce costuri și a diminua riscurile.
Vezi mai multe
Cere oferta

Soluții de Cloud Computing

Transformarea digitală a business-urilor și transformarea lor la un model bazat pe utilizarea datelor necesită o adaptare dezvoltată a infrastructurii IT. Soluțiile de Cloud – CG & GC HiTech asigură o flexibilitate necesară dezvoltării, tuturor business-urilor care aleg să se adapteze.
Consultanță
tehnică
Specialiști
IT&C
Recenzii

Ce spun clienții despre noi

© 2022 CG Hitech Solutions. Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram