Contactează-ne

Soluții de Insfrastructură

Utilizăm tehnologii moderne și metode de dezvoltare
Soluții

Proiectăm soluții de infrastructură complete

Procesarea si stocarea datelor
Procesarea și stocarea datelor reprezintă coloana vertebrală a oricarei infrastructuri IT, fiind vorba de servere și echipamente de stocare - storage-uri.
Vezi mai multe
Virtualizare servere
Virtualizarea serverelor este tehnologia care a schimbat industria IT, furnizând un nivel de eficiență și capabilități care nu erau posibile anterior.
Vezi mai multe
Backup & recovery
Salvarea și recuperarea datelor în caz de pierdere sau dezastru este una dintre provocările la care trebuie să raspundă companiile în contextul actual de creștere rapidă si constantă a volumului de date.
Vezi mai multe
Cere oferta

Soluții de Infrastructură

Activitatea business-ului este îmbunătățită și prin infrastructura IT pe care se bazează. Infrastructura IT&C este formată dintr-un ansamblu de componente și echipamente, dar și soluții software, utilizate în a comunica, accesa și gestiona date. Buna funcționare a infrastructurii IT, este dependentă de modul în care este gestionată și proiectată. Ea însăși, are nevoie de flexibilitate, astfel încât să fie adaptată ușor și sigur, în pas cu dinamica business-ului tău.
Consultanță
tehnică
Specialiști
IT&C
Recenzii

Ce spun clienții despre noi

© 2022 CG Hitech Solutions. Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram