Contactează-ne

Virtualizarea Serverelor

CG&GC HiTech Solutions implementează soluții dintre cele mai complexe, dar totodată adaptate la nevoile fiecărei organizații, soluții bazate pe tehnologii Hyper-V, VMware și Linux Proxmox.
Soluții

Beneficii

Aplicăm reguli de bună practică și funcționare
Regulile de bună practică spun că se instalează o aplicație per server, deoarece mai multe aplicații instalate pe același server sunt în pericol de a se bloca, în cazul în care una are probleme. În timp, această practică a generat utilizarea a mai puțin de 8% din capacitatea procesorului per server.
Eficiență și securitate
O dată cu apariția virtualizării s-a schimbat dramatic abordarea tradițională. Astfel nefuncționalitatea unei aplicații nu va genera și căderea celorlalte, deoarece aplicațiile rulează în mașini virtuale independente, separate, chiar dacă ele împart același spațiu fizic, respectiv resurse hardware.
Funcționalitate
În plus, chiar dacă va cădea serverul hardware, o arhitectură virtuală permite trecerea mașinilor virtuale în timp real pe un alt server hardware, neafectând deloc activitatea organizației.
Flexibilitate
Permite adăugarea, modificarea sau ștergerea mașinilor virtuale de pe serverul respectiv, astfel veți putea folosi hardware-ul la maxim.
Creșteti productivitatea
Prin virtualizare veți crește semnificativ productivitatea departamentului IT, permițând instalarea și actualizarea automată a software-ului și aplicațiilor în mașinile virtuale.
Datele dvs. vor fi protejate
De asemenea veți reduce la 0 timpul în care serverele sunt oprite pentru mentenanță, datele critice și aplicațiile companiei vor fi protejate, iar afacerea dvs nu are timpi morți.

Soluții adaptate la nevoile fiecărei organizații

Prin virtualizare se partajează și alocă resursele hardware ale unui server către mai multe aplicații, împărțind serverul fizic în mai multe “mașini virtuale”.

Prin această operațiune se atinge o rată de utilizare media a resurselor fizice de 10 ori mai mare.

Avantajele virtualizării

Rata de utilizare a serverului crește de 10 ori
Utilizați la capacitate maximă resursele fizice de care dispuneți.
Securizarea aplicațiilor și a datelor companiei
Prin utilizarea Dată Recovery și High Availability. Aceste funcționalități asigură disponibilitatea mare a datelor utilizate în momentul apariției unui incident (server sau aplicație nefuncțională) pe același server fizic sau pe alte servere. În acest fel afacerea dvs nu mai are timpi morți.
Simplificați managementul infrastructurii IT
Managementul serverelor se va face centralizat.
Economii de aprox 600$ per server/an
Utilizând mai puține servere, generați economii de aprox 600$ per server/an în costurile de energie, necesare alimentării și răcirii.
Reduceți costurile operaționale IT
Prin alocarea unui timp redus personalului tehnic pentru monitorizare/mentenanța serverelor; gestionarea centralizată a tuturor serverelor pe un singur ecran.
Creșteți exponențial productivitatea angajaților
În plus, chiar dacă va cădea serverul hardware, o arhitectură virtuală permite trecerea mașinilor virtuale în timp real pe un alt server hardware, neafectând deloc activitatea organizației.
Reduceți costurile afacerii dumneavoastră
Deoarece serverele fizice sunte destul de scumpe Virtualizara serverelor permite reducerea infrastructurii necesare de PC-uri sau servere.
Cere oferta
Recenzii

Ce spun clienții despre noi

© 2022 CG Hitech Solutions. Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram