Contactează-ne

Mentenanță IT

Inspectăm frecvent echipamentele IT în scopul prevenirii situațiilor de nefuncționare a acestora

Analizăm detaliat problemele

CG&GC HiTech Solutions asigură mentenanță IT pentru imprimante, multifunctionale, calculatoare, servere și rețele informatice pe baza de abonament lunar (SLA – Service Level Agreement). Pentru fiecare client, efectuăm o analiză detaliată a echipamentelor IT, a funcționalității sistemului informatic și a cerințelor companiei. Pe baza analizei, vom stabili cel mai bun abonament de mentenanță IT care să corespundă nevoilor reale din firma dumneavoastră.

Mentenanța IT asigură nivelul optim de funcționalitate a echipamentelor

În 80% din cazuri echipamentele se strică pentru că nu sunt verificate periodic. Ați putea prelungi viața echipamentelor cu minim 1 an în condițiile unei întrețineri corespunzătoare.

Noi ne ocupăm de prevenirea și soluționarea tuturor acestor probleme care tind să afecteze activitatea normală a companiei dvs. CG&GC HiTech Solutions dispune de un personal calificat pentru astfel de situații.
Servicii

Beneficii

Verificarea lunară a echipamentelor
✓ Verificarea stării fizice și testarea funcționalității echipamentelor
✓ Refacerea reglajelor pierdute în urma procesului de funcționare sau uzură
✓ Curățarea echipamentelor IT în vederea utilizării lor la parametrii optimi
✓ Piese de schimb în cazul în care este necesar
Profesionalism
După identificare problemei care a cauzat defectarea echipamentelor IT, noi vă vom pune la dispoziție piesele necesare. Astfel veți economisi timp și resurse.
Promtitudine
Defecțiunile apar întotdeauna atunci când nu te astepți. Printr-o simplă solicitare, tehnicienii noștri vor executa servicii de remediere precum:

✓ Constatarea defectului
✓ Înlocuirea pieselor și subansamblelor defecte
✓ Punerea în funcțiune și testarea echipamentului
Garantia reparațiilor
Toate piesele și consumabilele oferite pentru remedierea defecțiunilor constatate vor fi originale având o garanție de minim 6 luni din momentul înlocuirii.
Recenzii

Ce spun clienții despre noi

© 2022 CG Hitech Solutions. Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram