Contactează-ne

Productivitate și Colaborare
Microsoft 365

Microsoft 365 este un serviciu complex pentru eficientizarea activității firmelor și companiilor de orice dimensiune.
Beneficii

Microsoft 365

Microsoft 365 este o solutie completă prin care beneficiezi de cunoscutele aplicatii Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, etc.), e-mail de clasa business (Exchange), stocare de date (OneDrive) si de servicii de comunicații și colaborare (Teams, SharePoint etc.).
Este un serviciu complex pentru eficientizarea activității școlilor, instituțiilor și companiilor de orice dimensiune. Soluția permite accesul de pe orice dispozitiv și din orice locație.
Cu Microsoft 365 aveți garantată protecția datelor atât la birou cât și în afara acestuia.

Microsoft 365

Fiecare grup este unic, cu propriile sale cerințe și propriul stil de lucru. Microsoft 365 oferă o soluție integrată, astfel încât toată lumea să poată colabora mai eficient folosind chatul în echipă, întâlnirile online, elaborarea în comun și partajarea în siguranță a fișierelor, e-mailul de grup și o rețea socială pentru locul de muncă.

Securitate și conformitate

Cu Microsoft 365, Microsoft duce securitatea și conformitatea la următorul nivel. Acum aveți mai mult control, deoarece beneficiați de confidențialitate încorporată, de transparență și de controale de utilizator rafinate. Este simplu să înțelegeți de ce această versiune de Office este cea mai sigură de până acum. Din toate timpurile.

Inteligență și analiză

Monitorizarea simplă, în timp real a datelor și instrumentele de analiză detaliată personală și organizațională vă permit să descoperiți relatări noi din datele dvs. cu rapoarte și mai interactive, cu tablouri de bord mai simple și vizualizări de date irezistibile.

Mobilitate

Microsoft 365 ajută echipele să rămână conectate și productive de oriunde. Vizualizați și editați documente în deplasare cu aplicațiile mobile Microsoft 365. Vizualizați, elaborați în comun și partajați fișiere în siguranță în cloud. Accesați conținutul, conversațiile, activitățile și planificările de pe orice dispozitiv.
Soluții

Pachetele noastre

Aplicații Microsoft 365 pentru afaceri

8,80 € utilizator/lună (angajament anual) - fără TVA
Ideal pentru firmele care au nevoie de aplicațiile Office pe toate dispozitivele și de spațiu de stocare a fișierelor în cloud. E-mailul de business și Microsoft Teams nu sunt incluse.
Aplicații Office premium incluse
Servicii în cloud sigure incluse

Microsoft 365 Business Standard

10,50 € utilizator/lună (angajament anual) - fără TVA
Ideal pentru firmele care au nevoie de aplicațiile Office pe toate dispozitivele, plus e-mail de firmă, spațiu de stocare a fișierelor în cloud și întâlniri online și chat.
Aplicații Office premium incluse
Aplicații Office premium incluse

Microsoft 365 Business Basic

5,10 € utilizator/lună (angajament anual) - fără TVA
Ideal pentru firmele care au nevoie de Microsoft Teams și de spațiu de stocare în cloud. Versiunile desktop ale aplicațiilor Office nu sunt incluse.
Aplicații Office premium incluse
Aplicații Office premium incluse
Cere oferta
Recenzii

Ce spun clienții despre noi

© 2022 CG Hitech Solutions. Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram