Contactează-ne

5 echipamente electronice de care orice companie are nevoie

Orice antreprenor își dorește ca afacerea lui să prospere și să ofere cele mai bune produse și servicii de pe piață, astfel încât să fie mereu alegerea consumatorului.

Pentru ca acest lucru să se realizeze, este important ca totul să decurgă perfect în firmă: de la procesul de producție și până la vânzare, inclusiv echipamentele electronice folosite și întreaga latură IT.

Noi suntem una dintre firmele sau companiile (cum preferi) de IT din România care se focusează asupra nevoilor clienților. De aceea, îți venim în ajutor în cele ce urmează cu o scurtă listă a echipamentelor electrice esențiale succesului afacerii tale.

Citește-o cu atenție, deoarece este cu atât mai utilă acum când majoritatea vânzărilor se fac online. Pandemia va trece, dar trendul va rămâne, căci lumea observă conveniența și se adaptează rapid noilor vremuri. Trebuie să fii permanent la curent cu ce se întâmplă și să profiți imediat de inovațiile tehnologice!

 

5 echipamente electronice de care orice companie are nevoie

  1. Router wireless bun

Spune-ne și nouă: ce poți face fără un acces bun la internet în secolul vitezei? Nimic! Practic, tot ceea ce faci online depinde de viteza internetului. Iar cum un business solicită multe resurse informaționale, este de la sine înțeles că unn router wireless poate face diferența dintre reușită și eșec.

Prețul aparatului sau router-ului wireless nu trebuie să fie neapărat mare. Mai degrabă uită-te mai întâi la caracteristicile acestuia. Dacă nu te pricepi la acest aspect, noi îți suntem alături cu consultanță în alegerea echipamentelor electronice potrivite pentru acces la internet.

 

  1. Calculatoare / laptopuri performante

Viteza mare la internet e degeaba în cazul în care calculatorul sau laptopul de pe care faci operațiunile nu funcționează la capacitate maximă.

Un magazin online, de exemplu, poate avea o mulțime de comenzi pe zi, ceea ce necesită echipamente electronice – laptopuri sau PC-uri performante – care să ți le prezinte de îndată ce au fost făcute. În acest mod, vei putea să onorezi cu ușurință livrările și se dai un randament sporit.

Putem crea împreună un top al laptop-urilor sau calculatoarelor ideale pentru afacerea ta, în funcție de nevoi, dar care îți ating și standardele de preferință.

 

  1. Sistem anti-efracție

Vrei că absolut totul să fie în siguranță, nu-i așa? Atunci e vital ca printre echipamentele tale electronice să se numere și un sistem antiefracție bine pus la punct.

E vorba despre camere de supraveghere, alarmă, și, de ce nu, senzori de amprentă – în situația în care ai de-a face cu informații sau materiale deosebit de prețioase.

Evident, te ajutăm să găsești soluții avantajoase pentru business-ul tău, luând în considerare mai mulți factori, dintre care se face remarcat în special bugetul.

 

  1. Soluții de Cloud Computing

De ce să ocupi o grămadă de spațiu în propriul calculator pentru stocarea diverselor date extrem de voluminoase, când poți foarte bine și convenabil ce apelezi la servicii de cloud computing?

Acestea se clasifică în 5 tipologii:

  • PaaS - Platform as a service sau Platforma ca serviciu (aici se încadrează platformele cu baze de date);
  • STaaS - Storage as a service sau Spațiul de stocare ca serviciu (stocare efectivă pe Google Drive, DropBox etc.);
  • CaaS - Communication as a service sau Comunicarea ca serviciu (comunicațiile unificate, cum ar fi Microsoft Lync);
  • SaaS - Software as a service sau Software-ul ca serviciu (Google Docs este un model elocvent în acest sens);
  • IaaS - Infrastructure as a service sau Infrastructura ca serviciu (pentru acest model de cloud computing se utilizează un procentaj dintr-un server).

Poți afla mai multe detalii despre cloud computing accesând pagina noastră dedicată funcționalității respective. Oferta pe care ți-o punem la dispoziție îți va face cu siguranță cu ochiul!

 

  1. Licențe sisteme de operare

După cum probabil știi deja, sistemele de operare stau la baza tuturor echipamentelor electronice pe care le folosim atât de la birou cât și în viața de zi cu zi pentru a intra pe internet. Ne referim la laptopuri, calculatoare, telefoane inteligente etc.

Prin urmare, selectarea unui sistem de operare pentru PC determină mai tot ce se va întâmplă cu dispozitive.

Pe piață există mai multe variante de sisteme de operare și uneori se poate dovedi dificilă alegerea celui potrivit. Vestea bună e că noi lucrăm cu profesioniști în materie de echipamente electronice și, odată ce ne contractezi, avem grijă să te bucuri de cele ce au o calitate excepțională.

 

Tu ce echipamente electronice consideri indispensabile în activitatea profesională pe care o desfășori? Bifezi toate punctele de mai sus? Dacă nu, acum e momentul să faci o schimbare! Rezultatele benefice îți garantăm că nu vor conteni să apară!

CG&GC HiTech Solutions este la un simplu apel distanță – 0359 427 369 – sau mail – vanzari@cg-hitech.ro – cu servicii și soluții IT ce îți vor ajuta afacerea să evolueze și să ajungă la o productivitate pe care nici nu ți-o imaginezi în momentul de față. Fă primul pas în direcția corectă și restul vor urma natural!

© 2022 CG Hitech Solutions. Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram