Contactează-ne

Mentenanta IT - 5 nevoi fundamentale

Mentenanta IT - 5 nevoi fundamentale

Mentenanta IT
Mentenanta IT

Una dintre cele mai mari bătăi de cap într-o companie este deteriorarea echipamentului IT&C și pierderea banilor investiți în el. Un contract de mentenanță încheiat din timp îți va aduce cel puțin 5 beneficii pe care ți le vom prezenta în cele ce urmează. Alegerea unui serviciu de mentenanta IT îți asigură confortul și siguranța unei capacități de muncă maximă, fără surprize neplăcute!

Toți clienții cu care am lucrat s-au confruntat cu această problemă și au scăpat de cheltuieli suplimentare, evitând schimbarea echipamentelor, au scăpat de ore de repaus a productivității prin menținerea capacității maxime a dispozitivelor ori de banii și orele pierdute căutând un service IT sau a unor echipamente IT&C noi; acestea și multe altele doar prin alegerea serviciilor de mentenanta IT lunară de la CG&GC HiTech. 

Poate ai tendința de a crede că nu se vor strica, dar odată cu o bună întreținere a echipamentelor de calitate în care ai investit bani, perioada lor de viață va crește cu cel puțin un an, fapt ce cu siguranță va determina o economie de bani semnificativă.

Dacă nu ești convins de serviciile de mentenanță IT, îți oferim 5 beneficii de care vei putea profita garantat în alegerea echipei CG&GC HiTech.

1. Echipă de profesioniști

CG&GC HiTech are o echipă atent pregătită și formată în domeniu și dornică să te ajute. Imediat după stabilirea problemei echipamentului IT&C, începe procesul de reparație și la nevoie înlocuiește piesele fără niciun fel de cost suplimentar.

2. Economisești bani și îți protejezi investițiile 

Odată ce ai investit într-un echipament de calitate, menținerea lui într-o stare de funcționare cât mai bună este absolut necesară pentru longevitatea vieții sale. Cu o mentenanță lunară de calitate și bine realizată, te va salva de înlocuirea aparatelor în care ai investit bani.

3. Promptitudinea serviciilor de mentenanta

Nu vei fi lăsat să fii luat prin surprindere! Echipa noastră va fi pregătită să intervină prin mentenanta IT în orice moment, fie că e vorba de ceva spontan, fie că apare ceva neprevăzut și trebuie remediat imediat. Tu nu trebuie să ai nici o grijă! Rămâi constant în legătură cu noi și tot ce ai nevoie să faci este să dai un telefon și să ne informezi cu privire la cele întâmplate. Noi venim, sesizăm problemele și începem soluționarea lor.

4. Garanția reparațiilor

Toate piesele și consumabilele oferite de către noi în procesul de reparație au termen de garanție de minim 6 luni din momentul înlocuirii. Garantăm pentru serviciile noastre și ne bucurăm să le oferim clienților cele mai bune rezultate și asigurarea unei funcționări optime a echipamentelor IT&C.

5. Funcționarea constantă a echipamentelor

Asigură-te că toate investițiile tale se păstrează la o calitate superioară și o funcționare optimă. De asemenea, asigură-te că ritmul de muncă la birou rămâne optim și toți angajații tăi se bucură de calitate și performanță.

Te-ai hotărât în alegerea serviciilor de mentenanta IT? 

Cu sediul în Oradea, ne deplasăm direct la firma ta și ne asigurăm că totul funcționează în parametrii optimi și că echipa ta beneficiază de cele mai calitative echipamente IT&C și cu toții își pot duce la bun final task-urile zilnice.

Nu mai amâna momentul, ai grijă de investițiile tale! Contactează-ne acum.

© 2022 CG Hitech Solutions. Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram