Contactează-ne

Cum să alegi service-ul potrivit pentru echipamente electronice

Exact ca în cazul mașinii, nu poți lăsa în grija oricui nici echipamente electronice. Trebuie să găsești un service potrivit, cu care să rezonezi și să fii sigur că îți va repara echipamentele corespunzător.

Totuși, sunt o mulțime de firme pe piață și e dificil să faci alegerea corectă pentru tine. Astfel, ne-am gândit să te ajutăm puțin în acest sens și venim cu câteva sfaturi pe care să le urmezi atunci când te îndrepți spre un service cu dispozitivele tale electronice.

Ești gata să descoperi ce ți-am pregătit? Bifează cât mai multe puncte din lista de mai jos și cu siguranță nu vei întâmpina probleme.

Service echipamente electronice
Service echipamente electronice

 

Cum să alegi service-ul potrivit pentru echipamente electronice

1. Asigură-te că e autorizat

Câte licențe și autorizații are? Aceasta este prima întrebare pe care trebuie să o pui. Un service autorizat nu se va juca cu reparația imprimantei sau multifuncționalei tale. El va folosi piese de calitate, originale ale mărcii, cu ajutorul cărora echipamentul tău va funcționa ca nou.

De exemplu, noi, cei de la CG&GC HiTech Solutions, suntem un service autorizat din Oradea pentru soluții printing Konica Minolta, Canon și Kyocera, servere, laptop-uri și multe altele. Lista completă de reparații de echipamente electronice de care se ocupă atelierul nostru este aici.

2. Citește recenzii

Părerile altora ce au interacționat cu service-ul pot face diferența. Dacă majoritatea recenziilor de pe internet sunt negative, te sfătuim să stai cât mai departe de service-ul respectiv.

În situația în care ai ocazia, optează chiar și pentru păreri din gură în gură. Întreabă-ți prietenii dacă au avut vreo experiență cu service-ul de echipamente electronice la care vrei să apelezi sau cunosc persoane ce au avut. Important este să afli opinii cât mai pertinente și sincere. Până la urmă, nu ai nevoie de marketing, ci de realitate.

3. Nu te orienta spre cel mai mic preț

Evident că nu îți recomandăm să mergi la cel mai scump service autorizat din orașul tău. Însă, îndreaptă-te spre unul care are un raport destul de echilibrat între calitate și preț. De ce? Pentru că, de cele mai multe ori, un service cu prețuri extrem de mici face rabat la calitate. 

Asta nu înseamnă că echipa este neapărat neprofesionistă, dar poate are tendința de a opta în general pentru piese de reparații ale imprimantelor, multifuncționalelor, serverelor etc. ieftine, ce nu vor reuși să treacă testul timpului. Bineînțeles că apoi vei ajunge să investești mai mulți bani decât ai fi făcut-o apelând direct la un service serios.

4. Află ce experiență au angajații

Experiența contează. Prin urmare, informează-te de câți ani este service-ul de echipamente electronice pe piață, ce experiență în domeniu au angajații și practic cu ce se pot lăuda.

Cu toate acestea, nu te lăsa înșelat de aparențe. Cei din echipa CG&GC, deși la o primă vedere ai zice că sunt tineri, oferă servicii de reparare laptop-uri și alte echipamente ireproșabile. Fiecare angajat este calificat în domeniu și cu ani de experiență în spate. Iar vestea cea mai bună este că ne facem meseria cu pasiune, motiv pentru care rezultatele sunt de cel mai înalt nivel.

 
5. Verifică dacă au mai reparat echipamente ca ale tale

Uneori experiența în domeniu nu este suficientă, deoarece poți întâmpină obstacole specifice cu care te întâlnești foarte rar. Dacă echipamentele tale electronice sunt mai deosebite, nu avea încredere să le dai pe mâna cui o fi.

În schimb, cere detalii service-ului despre alte lucrări pe care le-au avut similare cu cea pe care trebuie să o efectueze pentru tine. Pentru că, în final, degeaba sunt angajații service-ului autorizat specializați în repararea laptop-urilor, dacă tu ai nevoie să te ocupi de servere sau multifuncționale.

6. Ascultă-ți intuiția

Ultimul, dar nu cel din urmă sfat pe care ți-l prezentăm este să îți urmezi instinctul. În cazul în care totul pare perfect, dar simți că ceva este "putred" la mijloc, caută un alt service. Sau, cel puțin, înainte de a-i da să-ți repare echipamentele electronice, încearcă să găsești cât mai multe informații despre el.

Ține cont de ceea ce îți spune intuiția, căci știm cu toții prea bine că foarte rar dă cu adevărat greș. Ba mai mult, alege să lucrezi în general cu oameni ce se mulează cu valorile tale și îți inspiră încredere.

Dacă ai citit cu atenție elementele pe care le-am explicat în rândurile anterioare, nu vei întâmpina dificultăți în identificarea service-ului cu care să colaborezi pe termen lung pentru repararea echipamentelor electronice ale afacerii tale. Seriozitatea este esențială în acest sens și ea se exprimă prin mai multe lucruri, nu doar prin bani și timp, cum suntem în general obișnuiți.

CG&GC HiTech Solutions este aici pentru a-ți repara cu succes orice echipamente electronice, fie ele multifuncționale, imprimante, servere, laptop-uri etc. în Oradea.

Ne poți contacta chiar acum la numărul de telefon 0359 427 369 sau prin email – service@cg-hitech.ro.

© 2022 CG Hitech Solutions. Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram