Contactează-ne
Sistem de securitate
aprilie 12, 2022

Un singur sistem de securitate, 5 beneficii garantate

Te-ai hotărât în privința unui sistem de securitate?
Sistem de securitate
Sistem de securitate

Sistemele de securitate care îți protejează afacerea sunt de cele mai multe ori cele care fac diferența în situațiile critice. Poate ești la început de drum, poate vrei să îți schimbi sistemul de supraveghere sau poate doar te-ai gândit să îți montezi unul acum. Indiferent de situația ta, echipa CG&GC HiTech Solutions îți stă la dispoziție cu idei și soluții inedite.

De-a lungul experienței noastre, clienții ne-au prezentat mai multe situații care i-au determinat să își monitorizeze mai atent clădirea firmei; noi însă, ne dorim să îi ferim de experiența furturilor și pericolelor imprevizibile pe cei care vin la noi și au încredere în serviciile și vasta noastră experiență. Așadar, le recomandăm de la început să își securizeze clădirea afacerii și să își protejeze investițiile.

Noi oferim constant suport clienților noștri și îi ajutăm în tot procesul de alegere a unui sistem de securitate optim pentru ei și necesitățile firmei, plus asigurăm achiziționarea pachetului și montarea sistemului la cele mai înalte standarde.

De această dată, vrem să îți prezentăm de ce și cum să alegi un sistem de securitate potrivit situației tale. 
  • Alegi în raport cu nevoile tale

În funcție de dimensiunea afacerii, în funcție de arhitectura clădirii, de necesitățile de securizare interioare sau exterioare clădirii, totul este ales în raport cu ceea ce ți se potrivește afacerii tale!2

  • Rămâi la curent cu tot ce e în firmă

Când trebuie să ai totul în vedere, e util să nu îți scape absolut nimic. Un sistem de supraveghere video, indiferent de complexitatea pe care o alegi, îți va determina garantat propriul confort: poți știi mereu ce se întâmplă în interiorul sau exteriorul clădirii și te poți asigura constant că totul e exact așa cum îți dorești.

Nu trebuie să monitorizezi la sânge totul ca să poți avea în vedere evenimentele majore care au loc. Prin monitorizare video te asiguri că rămâi pe fir cu ceea ce se derulează în afacerea ta chiar și atunci când nu poți fii prezent fizic.

Încă nu funcționează clonele, dar cu siguranță te-ar ajuta un sistem video.

  • Oferi siguranță angajaților

Angajații tăi au nevoie să se simtă în siguranță la locul de muncă. Printr-o monitorizare video a locației, în special pentru locațiile mai mari ca și dimensiune, e extrem de important să ai totul sub control. 

Tip: Încearcă să discuți cu angajații tăi despre cât de în siguranță se simt la locul de muncă și verifică cât de mult îi poate ajuta un sistem de securitate bine pus la punct. De asemenea, îți facem trimitere la un videoclip scurt în care ai șansa să înveți patru sfaturi practice prin care poți influența spre bine nivelul de fericire și productivitate al angajaților tăi.

  • Gestionezi eficient urgențele

O problemă între angajați, un scurtcircuit, o țeavă spartă sau orice alt eveniment imprevizibil care afectează clădirea și afacerea pot fi mult mai ușor evitate când ai încăperile monitorizate.

Nu știi niciodată ce se poate întâmpla, iar într-o situație de urgență e nevoie să intervii foarte rapid pentru a nu lăsa nici o situație să se agraveze.

  • Vezi orice 24/7

Nu e prea mult dacă vrei să fii precaut cu afacerea și angajații tăi.

Tot ce se întâmplă în firmă are repercursiuni directe, pozitive sau negative. Acest lucru îți va da, cu siguranță, de gândit și te va face să ai nevoie să oferi o atenție suplimentară securității afacerii tale 7 zile din 7. 

Totul poate funcționa optim și într-o clipă să se piardă întreg controlul. Protejează investiția pe care ai făcut-o în aparatura firmei!

CG&GC HiTech Solutions asigură proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de supraveghere video și de detecție; cu ani de experiență în domeniu, zeci de clienți mulțumiți și o echipă dedicată, tânără și mereu pe poziții, suntem alegerea ideală pentru punerea în practică a unui sistem de securitate care să îți transforme afacerea într-un mediu sigur și optim pentru clienții tăi.

Vezi oferta noastră aici.

Îți asigurăm consultanță profesionistă pentru ca tu să alegi cele mai potrivite soluții de securitate și ne ocupăm ca proiectarea și instalarea lor să aibă rezultatul pe care ți-l dorești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

dorin
author
© 2022 CG Hitech Solutions. Toate drepturile rezervate. CREATED BY Creative Marketing.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram